Kvietinės kruopos 4 kg

2,39 EUR

Svoris 4 kg

Sudėtis: 100% kviečiai.

PANAUDOJIMO UNIVERSALUMAS. Kviečių kruopos naudojamos labai įvairiai: košėms, duonai, garnyrui, sriuboms...

VITAMINAI IR MINERALAI. Kvietinė košė suteikia organizmui geležies, būtinos kraujotakos normalizavimui ir sveikai veido spalvai, fluoro, be kurio būtų neįmanoma išlaikyti sveikų dantų, magnio – nepakeičiamo mikroelemento sportininkams ir darboholikams, mangano (normaliai medžiagų apykaitai). Kvietinės kruopos rekomenduojamos sergant kepenų ir tulžies pūslės ligomis, teigiama, kad kviečiai sustiprina imunitetą. Daiginti kviečiai yra geriausias cinko, mangano, vario ir neorganinio fosforo šaltinis. Jie ypač naudingi pavasarį. Mūsų organizmas yra nusilpęs po žiemos, tad vitaminų porcija padės jam atsigauti.

MAISTINGAS IR LENGVAI VIRŠKINAMAS PRODUKTAS. Kviečių kruopos labai maistingos, jose daug lengvai virškinamo krakmolo. Kvietinė košė neapsunkins skrandžio bei tiks tiek mažiesiems valgytojams, tiek senjorams.

TIESIAI IŠ GAMINTOJO. Pasirinkę mūsų produkciją galite neabejoti jos kokybe - mes dalyvaujame visame žaliavos tapimo kruopa procese. Kruopščiai atsirenkame ir patikriname ūkininkus ir ūkius su kuriais bendradarbiaujame, tiriame kiekvienos gautos žaliavos mėginius tiek savoje laboratorijoje, tiek nepriklausomose laboratorijose Lietuvoje ir Italijoje. Gautą žaliavą apdirbame savoje gamykloje taip užtikrinant, kad ant Jūsų stalo patekusios kruopos būtų tik aukščiausios kokybės.  Įmonėje yra įdiegta Produktų Saugos Sistema (ISO 22000). Už kokybišką darbą darbuotojai skatinami, nuolat gerinamos jų darbo sąlygos, siunčiami į kvalifikacijos kėlimo seminarus ir kursus.

 

Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g

Energinė vertė (kcal/kJ)

354/1503

Riebalai, g

1,7

   - iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių, g

0,31

Angliavandeniai, g

74,05

   - iš kurių: cukrų, g

1,7

Baltymai, g

10,66

Druska (NaCl), g

0,62

Paruošimo būdas: Prieš gaminimą kviečius užmerkite vandenyje (santykiu 1:2) ir pamirkykite 1-3 val. Tada 10 min. pavirkite, pagardinkite prieskoniais ir palikite 1 val., kad išbrinktų.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22 C.

     

Kitos kvietinės kruopos (nuoroda):

  

  

Kilmės šalis: Lietuva.

Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.

#AKCIJA - perkant prekių už 30 Eur ir daugiau pristatymas - NEMOKAMAS!

Kiekis

Patiekalai iš grūdų – energijos užtaisas visai dienai! Patiekalai, kurių sudėtyje yra grudų ne tik gausūs vitaminų ir kitų vertingų medžiagų, bet ir ilgam suteikia sotumo jausmą.

   

Dalinamės su Jumus mėgstamiausiais savo receptais!

  

Kvietinėmis kruopomis įdaryta antis

Paprastas, bet abejingų nepaliksiantis savaitgalio pietų patiekalas! Kaip pasigaminti galite rasti paspaudę ČIA!

 

Sriuba su kvietinėmis kruopomis

Nuotrauka: Jauku namuose

Kaip pasigaminti rasite paspaudę ČIA!

 

 Libanietiškas kvietinių kruopų užkandis - salotos

Nuotrauka: Jogos mityba

Kaip pasigaminti rasite paspaudę ČIA!

  

Daugiau receptų, patarimų ir informacijos apie produktus rasite užsukę į Ekofrisa facebook paskyrą

            

SKANAUS :)

Charakteristikos

Sudėtis
Sudėtyje yra glitimo / gliuteno

Jums taip pat gali patikti