

Svoris 5 kg.
Sudėtis: 100% ekologiški žirniai.
Žirniai - vieni maistingiausių augalinių produktų, skatinančių virškinimo sulčių išskyrimą, turi daug baltymų, angliavandenių, mineralinių medžiagų. Juose gausu mineralinių medžiagų: fosforo, geležies, kalcio, kalio, magnio, natrio, sieros, vario. Juose yra vitaminų A, B1, B2, B3, B6, E, H.
Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas
100 g maistingumas: baltymų kiekis – 23,3 g, angliavandeniai – 59,6 g, riebalų kiekis – 1,3 g, sočiųjų riebalų kiekis – 0,2 g., bendras cukraus kiekis – 4,1 g., druskos – 0,0 g., ląsteliena – 2,4 g.
Energinė vertė: 344 kcal/1460 kJ
Paruošimo būdas: prieš verdant mirkyti šaltame vandenyje 4 - 6 valandas. Virti santykiu: 1 dalis žirnių, 3 dalys vandens. Virti 35-50 min.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22oC.
Kilmės šalis: Lietuva.
Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.
Sertifikuota pagal LT-EKO-001
#AKCIJA - perkant prekių už 30 Eur ir daugiau pristatymas - NEMOKAMAS!
Žirniai yra be galo skanus ir daug baltymų turintis produktas. Jų dedama į sriubas, užtepėle bei kitus patiekalus.
Norime pasidalinti su Jumus keliais savo mėgstamiausiais receptais kaip galite panaudoti Ekofrisa žirnius!
Geltonųjų žirnelių karis
Nuotrauka: Nida Degutienė
Receptą galite rasti paspaudę ČIA!
Sotūs žirnių kepsneliai su kario padažu
Nuotrauka: lithuanianintheusa.com
Receptą rasite paspaudę ČIA!
Bulvių ir žirnių apkepas
Nuotrauka: Ingrida, Kviečiu į virtuvę
Kaip pasigaminti galite rasti ČIA!
Daugiau receptų, patarimų ir informacijos apie produktus rasite užsukę į Ekofrisa facebook paskyrą
SKANAUS :)
Jums taip pat gali patikti