Ekologiški rudieji apvalūs ryžiai 1kg (trumpagrūdžiai)
Grynasis kiekis: 1kg
Sudėtinės dalys: ekologiški trumpagrūdžiai rudieji ryžiai 100%
Kilmės šalis: Italija
POPULIARŪS VISAME PASAULYJE. Ryžiai yra viena seniausių grūdinių kultūrų plačiai naudojamų šiandieninėje mityboje. Daugumoje rytų šalių ryžiai yra vienas pagrindinių maisto šaltinių. Ne visi ryžiai yra vienodi. Jie skiriasi savo forma, spalva bei skoniu.
DAUGIAU SKAIDULŲ. Rudieji ryžiai yra mažiau apdoroti, turi luobelę, suteikiančią jiems tamsesnę spalvą, kietumą, birumą ir sodresnį skonį. Luobelėje yra daug skaidulų. Šiuose ruduosiuose ryžiuose skaidulų yra net du kartus daugiau nei baltuosiuose.
SUBTILUS SKONIS. Nenušlifuota luobelė suteikia ne tik spalvą ir šiek tiek riešutinį aromatą, bet ir kitokią tekstūrą – ji ne tokia švelni, o skonis taip pat sodresnis. Rudieji ryžiai tinka patiekalams su daržovėmis, žuvimi, jūrų gėrybėmis.
GERŲJŲ ANGLIAVANDENIŲ ŠALTINIS. Angliavandeniai (krakmolas) iš ryžių pasisavinami iš lėto. Dėl ko valgydami patiekalus su ryžiais ilgiau jausite sotumo jausmą. Ryžiai nėra baltyminis maistas, bet juose esantys baltymai yra labai vertingi ir aukštos kokybės.
UNIVERSALUS PRODUKTAS. Šie ryžiai, kaip ir baltieji, tiks gaminti daugiaryžiui (risotto), troškiniams, paeljai.
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
Energinė vertė (kcal/kJ) |
348/1474 |
Riebalai, g |
2,8 |
- iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių, g |
0,58 |
Angliavandeniai, g |
72,7 |
- iš kurių: cukrų, g |
0,32 |
Baltymai, g |
6,2 |
Druska (NaCl), g |
0,0025 |
Paruošimo būdas: Ryžius kelis kartus perplaukite šaltu vandeniu, ir virkite apie 30-35 min. .(1 dalis ryžių ir 3 dalys vandens), baigus virti dar 5-7 min. leisti pabrinkti
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje.
LT-EKO-001
ES Žemės ūkis
#AKCIJA -perkant prekių už 30 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS!
Charakteristikos
- Sudėtis
- galimi glitimo pėdsakai
Jums taip pat gali patikti