Ekologiškos kukurūzų kruopos 3kg (be glitimo)
Smulkios
Svoris 3kg
Sudėtis: ekologiški kukurūzai
Kilmės šalis: Italija
VITAMINAI IR MINERALAI. Kukurūzai - vertinga daržovė. Juose yra angliavandenių, baltymų, riebalų, vitaminų A ir C, taip pat kalio, fosforo, kalcio, geležies. Kukurūzai yra puikus seleno šaltinis, ši daržovė stabdo senėjimo procesus. Kukurūzų košę galima maišyti su medumi ir valgyti sergant įvairiomis virškinamojo trakto ligomis.
PANAUDOJIMO UNIVERSALUMAS. Iš kukurūzų kruopų verdama košė, kepami apkepai, paplotėliai, pyragai. Kukurūzų kruopas galite naudoti kaip garnyrą prie mėsos ar sojos patiekalų, taip pat gardinti salotas. Išvirtas kukurūzų kruopas galite maišyti su medumi ir valgyti sergant įvairiomis virškinamojo trakto ligomis.
MAISTINGAS IR LENGVAI VIRŠKINAMAS PRODUKTAS. Kukurūzų kruopos yra maistingos ir lengvai virškinamos. Kukurūzų košė neapsunkins skrandžio, ji tiks senjorams bei mažiesiems valgytojams.
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
Energinė vertė (kcal/kJ) |
345/1465 |
Riebalai, g |
1,0 |
- iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių, g |
0,25 |
Angliavandeniai, g |
76,5 |
- iš kurių: cukrų, g |
0,3 |
Baltymai, g |
7,5 |
Druska (NaCl), g |
0,0 |
Paruošimo būdas: Paruošimo būdas: Nuplaukite kruopas ir virkite vandenyje apie 15-18 min (vandens ir kruopų santykis 4:1). Įberkite šiek tiek druskos ar cukraus. Išvirus dar palaikykite 5-8 min. uždengtame puode.
LT-EKO-001
ES Žemės ūkis
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje