

Svoris 5 kg.
Sudėtis: 100% ekologiški kviečiai.
Kvietinė košė suteikia organizmui geležies, būtinos kraujotakos normalizavimui ir sveikai veido spalvai, fluoro, be kurio būtų neįmanoma išlaikyti sveikų dantų, magnio – nepakeičiamo mikroelemento sportininkams ir darboholikams, mangano (normaliai medžiagų apykaitai). Kvietinės kruopos rekomenduojamos sergant kepenų ir tulžies pūslės ligomis, teigiama, kad kviečiai sustiprina imunitetą. Labai maistingos, jose daug lengvai virškinamo krakmolo.
Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas
100 g maistingumas: baltymų kiekis – 10,7 g, angliavandeniai – 74,1 g, riebalų kiekis – 1,7 g, sočiųjų riebalų kiekis – 0,4 g., bendras cukraus kiekis – 1,7 g., druskos – 0,0 g., ląsteliena – 1,5 %.
Energinė vertė: 354 kcal/1503 kJ
Paruošimo būdas: Prieš gaminimą kruopas nuplauti. 1 dalis kruopų ir 2 dalys vandens. Užvirinama ir virti apie 15 - 20 minučių.
Galiojimo terminas: 12 mėn.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22oC.
Kilmės šalis: Lietuva.
Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.
Sertifikuota pagal LT-EKO-001
#AKCIJA - perkant prekių už 30 Eur ir daugiau pristatymas - NEMOKAMAS!
Patiekalai iš grūdų – energijos užtaisas visai dienai! Patiekalai, kurių sudėtyje yra grudų ne tik gausūs vitaminų ir kitų vertingų medžiagų, bet ir ilgam suteikia sotumo jausmą.
Dalinamės su Jumis savo mėgstamiausiais receptais!
Kvietinėmis kruopomis įdaryta antis
Paprastas, bet abejingų nepaliksiantis savaitgalio pietų patiekalas! Kaip pasigaminti galite rasti paspaudę ČIA!
Sriuba su kvietinėmis kruopomis
Nuotrauka: Jauku namuose
Kaip pasigaminti rasite paspaudę ČIA!
Libanietiškas kvietinių kruopų užkandis - salotos
Nuotrauka: Jogos mityba
Kaip pasigaminti rasite paspaudę ČIA!
Daugiau receptų, patarimų ir informacijos apie produktus rasite užsukę į Ekofrisa facebook paskyrą
SKANAUS :)
Jums taip pat gali patikti