

Svoris 400 g.
Sudėtis: 100% ekologiški žirniai.
Žirniai - vieni maistingiausių augalinių produktų, skatinančių virškinimo sulčių išskyrimą, turi daug baltymų, angliavandenių, mineralinių medžiagų. Juose gausu mineralinių medžiagų: fosforo, geležies, kalcio, kalio, magnio, natrio, sieros, vario. Juose yra vitaminų A, B1, B2, B3, B6, E, H.
Lietuvoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
Energinė vertė (kcal/kJ) |
344/1460 |
Riebalai, g |
1,3 |
- iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių, g |
0,2 |
Angliavandeniai, g |
59,6 |
- iš kurių: cukrų, g |
4,1 |
Baltymai, g |
23,3 |
Druska (NaCl), g |
0,0 |
Paruošimo būdas: prieš verdant mirkyti šaltame vandenyje 4 - 6 valandas. Virti santykiu: 1 dalis žirnių, 3 dalys vandens. Virti 35-50 min.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje, kurių santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 65 %, temperatūra ne didesnė kaip 22oC.
Kilmės šalis: Lietuva.
Gamintojas: UAB ,,Ekofrisa“, Plento g. 39, Naraukelio k., Prienų r.
Sertifikuota pagal LT-EKO-001
#AKCIJA - perkant prekių už 30 Eur ir daugiau pristatymas - NEMOKAMAS!
Žirniai yra be galo skanus ir daug baltymų turintis produktas. Jų dedama į sriubas, užtepėle bei kitus patiekalus.
Norime pasidalinti su Jumus keliais savo mėgstamiausiais receptais kaip galite panaudoti Ekofrisa žirnius!
Geltonųjų žirnelių karis
Nuotrauka: Nida Degutienė
Receptą galite rasti paspaudę ČIA!
Sotūs žirnių kepsneliai su kario padažu
Nuotrauka: lithuanianintheusa.com
Receptą rasite paspaudę ČIA!
Bulvių ir žirnių apkepas
Nuotrauka: Ingrida, Kviečiu į virtuvę
Kaip pasigaminti galite rasti ČIA!
Daugiau receptų, patarimų ir informacijos apie produktus rasite užsukę į Ekofrisa facebook paskyrą
SKANAUS :)
Charakteristikos
Jums taip pat gali patikti