Neekologiški kviečiai - vieni labiausiai glifosatais užterštų grudų.
Leistina šių chemikalų norma neekologiškiems kviečiams net 100 kartų viršija normą, kuri taikoma grikiams.
Ekologiška produkcija draugiškesnė aplinkai! Jai užauginti ir pagaminti sunaudojama mažiau energijos ir išskleidžiama mažiau aplinkai ir gyvūnijai kenksmingų teršalų.
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g
Energinė vertė (kcal/kJ)
350 / 1465
Riebalai, g
1.2
- iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių, g
0.2
Angliavandeniai, g
75
- iš kurių: cukrų, g
6.7
Baltymai, g
10.5
Druska (NaCl), g
0.005
Paruošimo būdas: Užvirkite didelį kiekį pasūdyto vandens (1l – 1 didelis žiupsnis druskos). Įberkite makaronus ir virkite apie 7-9 min. Jei planuojate išvirtus makaronus toliau šildyti kartu su padažu ar kitaip apdoroti karščiu - patariame pasirinkti šiek tiek trumpesnį virimo laiką.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Neekologiški kviečiai - vieni labiausiai glifosatais užterštų grudų.
Leistina šių chemikalų norma neekologiškiems kviečiams net 100 kartų viršija normą, kuri taikoma grikiams.
Ekologiška produkcija draugiškesnė aplinkai! Jai užauginti ir pagaminti sunaudojama mažiau energijos ir išskleidžiama mažiau aplinkai ir gyvūnijai kenksmingų teršalų.
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g
Energinė vertė (kcal/kJ)
350 / 1465
Riebalai, g
1.2
- iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių, g
0.2
Angliavandeniai, g
75
- iš kurių: cukrų, g
6.7
Baltymai, g
10.5
Druska (NaCl), g
0.005
Paruošimo būdas: Užvirkite didelį kiekį pasūdyto vandens (1l – 1 didelis žiupsnis druskos). Įberkite makaronus ir virkite apie 7-9 min. Jei planuojate išvirtus makaronus toliau šildyti kartu su padažu ar kitaip apdoroti karščiu - patariame pasirinkti šiek tiek trumpesnį virimo laiką.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje.