Miežinės kruopos 4kg
Svoris: 4kg
Sudedamosios dalys: MIEŽIAI
Kilmės šalis: Lietuva
MINERALAI IR VITAMINAI. Miežinėse kruopose gausu angliavandenių, ir mineralinių medžiagų - magnio, fosforo, kalio, kalcio. Mokslininkai ištyrę jų savybes nustatė, kad juose yra beveik visų biologiškai aktyvių, maistinių medžiagų, kurių reikia žmogaus organizmui.
ĮVAIRIAPUSĖ NAUDA. Vandenyje, kuriame mirko miežių (miežines ir perlines) kruopas, yra daug gordecino – natūralaus antibiotiko, kuris gydo grybelines odos ligas. Šis vanduo taip pat gerina atsikosėjimą, tonizuoja, skatina pieno gamybą krūtimi maitinančioms moterims ir turi teigiamą poveikį kepenims.
SKAIDULŲ ŠALTINIS. Miežiai pasižymi dideliu skaidulų kiekiu. Skaidulos palaiko tinkamą virškinimo sistemos darbą ir padeda sureguliuoti žarnyno funkcijas. Žmogaus žarnynas skaidulų nevirškina, todėl keliaudamos žarnynu jos surenka jame užsilikusius maisto likučius bei kitas nereikalingas medžiagas ir pašalina jas iš organizmo.
SOTUS IR MAISTINGAS PRODUKTAS. Dėl didelio skaidulų ir angliavandenių kiekio savo sudėtyje, su miežinėmis kruopomis paruošti patiekalai ilgesniam laikui suteiks sotumo jausmą. Dėl šios priežasties šios kruopos itin rekomenduojamos tukti linkusiems žmonėms ar žmonėms, siekiantiems sureguliuoti kūno svorį.
UNIVERSALI KRUOPA. Miežinės kruopos pasižymi švelniu, natūraliu skoniu dėl ko jas galima panaudoti labai universaliai. Iš jų pagaminsite ir saldžias ir pikantiškas košes, pagardinsite ir praturtinsite salotas. Įmaišykite miežinių kruopų į sriubą ir suteiksite jai kreminę tekstūrą (labai tinka pievagrybių sriubai).
TIESIAI IŠ GAMINTOJO. Pasirinkę mūsų produkciją galite neabejoti jos kokybe - mes dalyvaujame visame žaliavos tapimo kruopa procese. Kruopščiai atsirenkame ir patikriname ūkininkus ir ūkius su kuriais bendradarbiaujame.
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
Energinė vertė (kcal/kJ) |
353/1497 |
Riebalai, g |
1,9 |
- iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių, g |
0,44 |
Angliavandeniai, g |
74,01 |
- iš kurių: cukrų, g |
1,63 |
Baltymai, g |
9,94 |
Druska (NaCl), g |
0,02 |
Paruošimo būdas: Prieš virimą kruopas reikia nuplauti. Kruopas užvirti įpylus dvigubą vandens kiekį ir pavirti apie 20 min.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje.
#AKCIJA -perkant prekių už 30 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS!
Dalinamės su Jumis keletu savo mėgstamiausių receptų kaip galite panaudoti miežines kruopas!
Minkštutis bulvių kugelis su miežinėmis kruopomis
Nuotrauka: Shutterstock
Kaip galite pasigaminti rasite paspaudę ČIA!
Miežinių kruopų blynai
Nuotrauka: Šefo receptai
Ko reikės blynams pasigaminti rasite paspaudę ČIA!
Gardusis miežinių kruopų kugelis
Nuotrauka: WorldRecipes.eu
Receptą rasite paspaudę ČIA!
Vištienos troškinys su miežinėmis kruopomis
Nuotrauka: WorldRecipes.eu
Receptą galite rasti paspaudę ČIA!
Daugiau receptų, patarimų ir informacijos apie produktus rasite užsukę į Ekofrisa facebook paskyrą
SKANAUS :)
Charakteristikos
- Sudėtis
- sudėtyje randama glitimo
Jums taip pat gali patikti