

Grynasis kiekis: 500g
Sudėtis: ekologiški kietieji (durum) kviečiai
Kilmės šalis: Italija
Iš kietagrūdžių kviečių manų kruopų miltų gaminami aukščiausios kokybės itališki makaronai ir picos.
PANAUDOJIMO UNIVERSALUMAS. Be makaronų, šis produktas puikiai tiks ir padažams tirštinti, itališkos Foccacia duonos gamyboje. Taip pat išeis pats puikiausias kreminis pudingas. Praturtinkite įprastus miltinius gaminius dalį baltų miltų pakeisdami kietagrūdžių kviečių manų kruopomis.
KIETAGRŪDŽIAI KVIEČIAI. Kietagrūdžių kviečių vertė didesnė, o glikeminis indeksas žemesnis. Šis grūdas pagal maistines medžiagas laikomas vertingesniu už įprastinius kviečius. Lyginant su įprastais kviečiais, juose daugiau baltymų, jų suvalgius ilgiau jaučiate sotumo jausmą.
EKOLOGIJOS GALIA. Visus kviečių produktus patariame rinktis ekologiškus. Kodėl?
VITAMINAI IR MINERALAI. Manuose yra daug mineralinių medžiagų, reikalingų žmogaus organizmui: kalio, kalcio, magnio, geležies, natrio, fosforo, taip pat gyvybiškai svarbių vitaminų B1 ir B2, PP.
Vidutinė maistinė ir energinė vertė 100 g |
|
Energinė vertė (kcal/kJ) |
359/1506 |
Riebalai, g |
3.0 |
- iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių, g |
0.7 |
Angliavandeniai, g |
67.0 |
- iš kurių: cukrų, g |
3.7 |
Baltymai, g |
13.5 |
Druska (NaCl), g |
0.0 |
Paruošimo būdas: Kadangi kruopytės labai smulkios ir labiau primena miltus, patariame šį produktą naudoti kaip miltus: naudoti kepiniams, naminiams makaronams, picoms gaminti. Naudokite tirštinti padažams, kreminiams pudingams gaminti.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Charakteristikos
Jums taip pat gali patikti